MAAK KENNIS MET TENNIS!

Speciaal voor de jeugd organiseert ATC een introduktielesuur:
donderdagmiddag  4 april 2019 van 17.00 tot 18.00 uur

Tenniste je nog nooit? Tennisclub Achel nodigt alle jeugd van 6 tot 16 jaar uit op de introduktieles van ATC donderdagmiddag 4 april 2019 van 17.00 tot 18.00 uur.
Iedereen (binnen die leeftijdscategorie) die graag kennis wil maken met de tennissport, mag komen en kan gratis tennissen onder begeleiding van professionele tennisleraren.

We houden deze Introduktieles Jeugd van ATC in sporthal De Koekoek, naast onze eigen tennispleinen.

De kinderen hoeven zich niet in te schrijven, ze zijn welkom vanaf 17.00 uur.
Er kan worden getennist tot 18.00 uur, uiteraard onder begeleiding van een tennisleraar.

We vragen u vriendelijk om uw kind sportief te kleden. Uiteraard heeft de club de benodigde tennisrackets. Wel willen we u vragen om uw kind van sportschoenen te voorzien. Natuurlijk het liefst tennisschoenen met een gladde zool.
Voor meer informatie over tennislessen Jeugd (maar ook volwassenen) kunt u hier terecht.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u een mailtje sturen naar Susanne Spronk.