Nacht van het licht

Datum:       woensdagavond 29 mei 2019
Start:           20.00 uur
Einde:         de héle nacht, totdat het licht wordt of  … zolang er animo voor is

Gewoonlijk doen we de Nacht van het Licht de vrijdag nà  Pinksteren. Dit jaar breken we met de traditie en organiseren we deze gezellige nacht op woensdagavond 29 mei de dag/nacht voor hemelvaart.

Wie zijn de (nieuwe?) nachtbrakers van onze club??? Ook de leden die het niet zo nachtelijk willen maken, zijn van harte welkom om de eerste uren van die lange nacht mee te tennissen! Om 20.00 uur wordt er aangevangen met dit gezelligheidstoernooi en je doet gewoon mee met het tennissen tot zo lang als je zin hebt. Ook als je later pas kunt invallen op dit informele gezellige toernooi, kan dat natuurlijk.
De lengte van de partijtjes is in enige mate afhankelijk van de drukte op Plein 5. Voor de hapjes en een drankje wordt natuurlijk gezorgd.

Nacht van het Licht Zoek de bal!

Nacht van het Licht
Zoek de bal!

I.v.m. de inkoop van e.e.a. vragen we je aan te melden voor deelname vòòr 27 mei a.s.:
stuur even een mailtje naar hildegardsteinebach@tennisclubachel.be