Iste-Achel-dubbeltornooi-impressie

Tennisclub Achel organiseerde dit jaar een eerste dubbel-tennistoernooi vanuit Tennis Vlaanderen.

De start was op zaterdag 31 augustus en duurde tot en met 15 september. Er hadden zich zo’n kleine 500 deelnemers aangemeld. Tennisclub Achel organiseerde tevens een echte Tiroleravond met pretzels, weisses bier en het clubhuis veranderde in een Oostenrijkse stube.

Het weer was gelukkig prima want daarmee valt of staat een toernooi. Met de hulp van een groot team vrijwilligers kan ATC terugkijken op een geslaagd toernooi.

ATC heeft twee weken lang zo’n 80 deelnemers per dag mogen ontvangen en afgesloten met een gezellig finale weekend met barbecue en tombola, mede mogelijk gemaakt door de sponsoren, ATC is haar sponsoren ontzettend dankbaar!.

Volgend jaar willen we opnieuw het Achel Open toernooi gaan organiseren!!