coronavirus

foto: RIVM

Informatie over het Coronavirus

Beste leden,

Tennisclub Achel wil jullie graag informeren over de beslissing van Sport Vlaanderen m.b.t. de specifieke maatregelen voor sportclubs.

De overheid heeft in samenspraak met Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie beslist om in kader van de maatregelen die gisterenavond zijn aangekondigd alle georganiseerde sportactiviteiten te schorsen tot 3 april, ongeacht hun niveau, omvang en of ze openbaar of privé zijn. Dit geldt zowel voor indoor als outdoor activiteiten. Ook het verhuren van (private) sportaccommodatie valt daar onder.

Van 14/03 tot en met 03/04 gelden volgende restricties:

• Het clubhuis en de cafetaria moeten vanaf 14/03 verplicht sluiten.
  • Vrij tennis/padel spelen en verhuur van tennis/padel terreinen is niet toegestaan.
  • Alle tennis- en padellessen moeten opgeschort worden.

Alle relevante informatie voor de sportsector wordt gebundeld op deze webpagina: https://www.vlaamsesportfederatie.be/coronavirus.

We rekenen erop dat alle clubs deze richtlijnen solidair en consequent zullen opvolgen.

We hopen dat we er na deze gedwongen rustpauze een mooi outdoorseizoen van kunnen maken.

Sportieve groeten,
Tennis Vlaanderen