Beste leden,

Verlenging maatregelen tot 5 april door Tennis Vlaanderen, gecommuniceerd op dinsdag 17 maart jl. door de overheid ivm maatregelen verspreiding coronavirus waaronder:
Het clubhuis verplicht sluiten. Vrij tennis spelen en verhuur van tennisterreinen is niet toegestaan. Alle tennislessen komen te vervallen.

Opschorting sportkampen paasvakantie door Tennis Vlaanderen:
De Vlaamse regering heeft, in navolging van de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus van de federale regering van 17 maart jl., beslist dat alle sport-, jeugd- en vakantiekampen tijdens de paasvakantie moeten worden geannuleerd. Het Openingstoernooi op 19 april wordt dus ook geannuleerd!

Tornooien en interclub dit voorjaar
Het is duidelijk dat de Corona-crisis en de beslissingen van de overheid een zware impact zullen hebben op de interclub en de toernooikalender. Zullen alle clubs erin slagen hun outdoor terreinen tijdig speelklaar te krijgen, wetende dat de clubvrijwilligers niet of beperkt voorbereidingen kunnen doen, lees samenscholing?

De verantwoordelijken van Tennis Vlaanderen hebben een eerste analyse gedaan en enkele scenario’s opgesteld voor de interclub en toernooien die gepland zijn dit voorjaar en zullen ons zo snel mogelijk informeren over deze mogelijke scenario’s.

De geannuleerde tennislessen van deze winter zullen worden vergoed middels een storting via de bank. Ook reeds gedane betalingen voor het Paaskamp worden uiteraard teruggestort! Voor alle vragen susannespronk@tennisclubachel.be

Uiteraard is de betaling van het lidgeld voor 1 april voor alle recreatieve spelers uitgesteld en zijn wij afhankelijk van de richtlijnen opgesteld door volksgezondheid!

Wij willen jullie benadrukken dat alle informatie die de komende tijd volgt, te lezen is op onze website bij “het laatste nieuws” daar wij op dit moment bezig zijn met een andere opzet voor communicatie! We zullen alle leden automatisch aanmelden voor de nieuwsbrief in de toekomst waarbij uiteraard de mogelijkheid bestaat om uit te schrijven. Tot die tijd informeren wij jullie via onze website www.tennisclubachel.be bij “het laatste nieuws”!!

Pas goed op jezelf!!

Sportieve groet,