Tennislessen Jeugd

ATC start met tennislessen voor kinderen vanaf 5 jaar tot 18 jaar.

Onze tennistrainingen zijn ingedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. Aan de hand van oa. testjes kunnen zij overstappen naar een andere kleur. Een Kids Tennisser beleeft niet alleen plezier maar leert ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen. Uiteraard worden de lessen gegeven door  gekwalificeerde tennistrain(st)ers. Om voor tennisles in aanmerking te komen moet het kind lid zijn van ATC. Inschrijven van een lid doet u hier.

In de zomerperiode (april tm september) trainen we op de buitenbanen van ATC en in de wintermaanden (oktober tm maart) in de tennishallen van Hamont of Neerpelt. Uitzonderlijk voor de Mini’s (kleur wit/blauw): zij trainen tijdens de winterperiode op donderdag in sporthal De Koekoek.

Inschrijven tennisles

Wij verzoeken u vriendelijk om bij inschrijving van de tennisles een 3 tal dagen aan te geven waarop uw zoon/dochter beschikbaar is. Tennistraining wordt gegeven op weekdagen tussen 16.00 en 19.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 18.00 uur. Voor het inschrijven van uw kind voor tennislessen kunt u hier! klikken.

Voorjaar

De tennistrainingen starten de eerste maandag na Pasen (maandag 20 april) op de buitenbanen van Tennisclub Achel. De laatste les is in de week van 8 juni. Er worden 8 lessen van 1 uur gegeven. Indien men graag 2 keer per week wil trainen, kan dit worden aangegeven. Tijdens de schoolvakanties is er geen tennisles.

De kosten voor deze 8 tennislessen van 1 uur zijn voor deelname van 2 leerlingen Euro 90,- per leerling en voor deelname van 3 leerlingen Euro 60,- per leerling.

Winter

De trainingen starten vanaf 21 september 2020 en omvatten 22 lesweken.  Tijdens de schoolvakanties is er geen tennisles. De laatste tennistraining vindt plaats in de week van 15 maart 2021. De wintertrainingen voor de jeugd vinden plaats in Hamont of Neerpelt, hierbij kan geen eigen keuze worden gemaakt. De kosten voor 22 weken tennisles:

310 euro pp voor tennistraining van 1 uur met 2 jeugdleden;
205 euro pp voor tennistraining van 1 uur met 3 jeugdleden;

Privélessen

Indien uw zoon/dochter graag een keertje alleen traint, betaalt u de trainer met een voucher. Vouchers zijn verkrijgbaar per 4 stuks. 1 voucher komt overeen met een half uur tennistraining voor 1 persoon. U kunt de vouchers kopen voor 42 euro in totaal (4 maal een half uur). U overlegt met de tennistrainer over een dag en tijd.

Hoe te bestellen:
U maakt 42 euro over op BNP Parisbas Fortis BE66001800945143, GEBABEBB  en stuurt vervolgens een sms (0031646167991) dat uw betaling onderweg is. Zodra deze betaling zichtbaar is op de Fortis rekening, ontvangt u binnen 3 werkdagen de vouchers thuis.

Inhaallessen

Trainingen die zijn uitgevallen omwille van weer, interclubwedstrijd of anderzijds worden ingehaald op dezelfde dag en tijd na het beeindigen van de lessenreeks. Mocht de train(st)er verhinderd zijn, dan zal deze les ingehaald worden op door de train(st)er te bepalen dag/uur of er wordt een vervang(st)er aangesteld.

BELANGRIJK!!
Het kan zijn dat er bij de voorjaarstrainingen, vanwege de weersvoorspelling, een les wordt afgelast. Helaas kan het ook voorkomen dat dit ten onrechte wordt gedaan. Het is natuurlijk nooit met opzet om deze les te annuleren. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. ZONDER TEGENBERICHT GAAT DE TENNISTRAINING ALTIJD DOOR!! Mocht U op voorhand weten dat uw zoon/dochter niet aanwezig kan zijn op een tennistraining, meldt het even bij de tennistrain(st)er.

Blessure

ATC komt leden tegemoet die meer dan 3 opeenvolgende tennislessen gemist hebben, deze eerste 3 lessen zijn voor eigen risico. Vanaf de 4e les wordt het lesgeld terug betaald in de vorm van een voucher met een maximum van 11 lessen in de winter en 5 lessen in het voorjaar. Deze persoonlijke voucher is inleverbaar voor een lessenserie in het komende seizoen en niet in contanten. De voucher wordt enkel uitgegeven na het voorleggen van een doktersverklaring aan de Hoofdtrainer.

Betaling

Wij verzoeken u vriendelijk om de betaling in 1x te voldoen voor aanvang van een nieuw lessenblok. Dan is uw zoon/dochter gegarandeerd van een plekje. De tennisles kan betaald worden dmv storting op BNP Parisbas Forti rekeningnummer :
BE66001800945143, GEBABEBB. Gelieve bij betaling duidelijk te vermelden: winterblok OF zomerblok + naam.

Proefles

Er bestaat de mogelijkheid voor zowel volwassenen als voor jeugd een gratis proefles te nemen, dit is enkel toegankelijk voor diegene die de introductiedag, hebben gemist en/of nog niet eerder lid waren van de tennisclub in Achel. Mocht de leerling na deze proefles zin hebben om het gehele blok mee te doen, dient het resterende bedrag aan lesgeld in 1 x betaald te worden.

Belangrijke note

Het is niet toegestaan, dat leden of niet leden tegen betaling les geven of tennisbegeleiding verzorgen op de pleinen van ATC.
Als vereniging willen wij dat de basisbeginselen van het tennis op een professionele en verantwoorde wijze worden aangeleerd en verder uitgebreid. Daarnaast geven de verzekeringstechnische en fiscale aspecten geen ruimte om niet-professionele betaalde lessen en/of begeleidingen toe te staan op de pleinen van ATC.