Mini Tennis

Mini Tennis is tennistraining voor kinderen vanaf 5 tot ongeveer 7/8 jaar (afhankelijk van ervaring).
De tennislessen worden gegeven door gediplomeerde trainers. Tijdens de mini-tennistraining wordt er getennist, worden er spelletjes gedaan en wordt er aandacht besteed aan balvaardigheid & slagvaardigheid.

Minitennistraining vindt tijdens het voorjaar plaats op de buitenbanen van tennisclub Achel (april tm juni) en tijdens de wintermaanden op donderdag in sporthal de Koekoek te Achel (september tm maart).

Voorjaar

Vanaf de eerste maandag na de paasvakantie wordt er getraind op de buitenbanen van Tennisclub Achel.
Er worden 8 lessen van 1 uur gegeven bij een minimale deelname van 3 leerlingen.
De kosten voor deze voorjaarslessen bedragen 60 euro.

Indien Uw zoon/dochter graag les zou willen volgen, verzoeken wij U hem/haar als lid aan te melden op onze website www.tennisclubachel.be

Zonder lidmaatschap kan Uw zoon/dochter geen tennislessen volgen.

Winter

Vanaf de laatste week van september wordt er 22 weken getraind waarbij er tijdens de schoolvakanties geen tennislessen zijn. De tennistraining vindt plaats tussen 17 en 19 uur in sporthal de Koekoek te Achel. De kosten zijn 185 euro pp. bij een minimale deelname van 3 kinderen.
In Sporthal De Koekoek is sportieve kleding en binnenschoeisel met witte zolen verplicht!! Tennisrackets worden beschikbaar gesteld door ATC.
U kunt Uw zoon/dochter aanmelden via de website (http://www.tennisclubachel.be/tennisles/inschrijven-tennisles/) of een mail sturen naar susannespronk@tennisclubachel.be