Mini Tennis

Mini Tennis is tennistraining voor kinderen vanaf 5 tot ongeveer 7/8 jaar (afhankelijk van ervaring).
De tennislessen worden gegeven door gediplomeerde trainers. Tijdens de mini-tennistraining wordt er getennist, worden er spelletjes gedaan en wordt er aandacht besteed aan balvaardigheid & slagvaardigheid.

Minitennistraining vindt in het voorjaar plaats op de buitenbanen van tennisclub Achel (april tm juni) en in de wintermaanden op donderdag in sporthal de Koekoek te Achel (september tm maart).

Voorjaar

De trainingen starten vanaf de eerste maandag na de paasvakantie( maandag 20 april) op de buitenbanen van Tennisclub Achel. De laatste les is in de week van 8 juni 2020. Tijdens de schoolvakanties is er geen tennisles.
Er worden 8 lessen van 1 uur gegeven bij een minimale deelname van 3 leerlingen.
De kosten voor deze voorjaarslessen bedragen 60 euro.

Winter

De trainingen starten vanaf 21 september 2020 en omvatten 22 lesweken.  Tijdens de schoolvakanties is er geen tennisles. De tennistraining vindt plaats tussen 17 en 19 uur in sporthal de Koekoek te Achel. De kosten zijn 185 euro pp. bij een minimale deelname van 3 kinderen. De laatste les is in de week van 15 maart 2021.
In Sporthal De Koekoek is sportieve kleding en binnenschoeisel met witte zolen verplicht!! Tennisrackets worden beschikbaar gesteld door ATC.

U kunt Uw zoon/dochter hier aanmelden voor tennistraining via de website of een mail sturen naar susannespronk@tennisclubachel.be. Iedereen die lessen neemt bij ATC dient lid te worden van onze tennisvereniging.