Aanmelden voor Tennislessen

Je meldt je aan voor tennisles door een mail naar susannespronk@tennisclubachel.be te sturen of haar te bellen op telefoonnummer 011-824262. Daarbij wordt gevraagd liefst 3 à 4 dagen aan te geven waarop je een les kunt volgen. Aanmeldingen welkom tot 1 april a.s.

Privélessen

Indien je graag een keertje alleen traint, kun je gebruik maken van vouchers. Vouchers worden verkocht per 4 stuks. 1 voucher komt overeen met een half uur tennistraining voor 1 persoon. Je kunt de vouchers kopen voor 50 euro (in totaal 4 maal een half uur). Je overlegt zelf met de tennistrainer over een dag en tijd voor de privétraining.

Hoe te bestellen:

Je maakt 50 euro over middels de BNP Parisbas Fortis  (rekeningnummer BE66001800945143, GEBABEBB) en smst (0031646167991) of mailt naar Susanne Spronk dat je betaling onderweg is. Zodra deze betaling zichtbaar is voor ons op onze rekening, ontvang je binnen 3 werkdagen de vouchers thuis.

Tennisles Volwassenen Voorjaar 2019

(voor tennislessen Jeugd klik hier)

De tennistraining voor Volwassenen in het buitenseizoen start vanaf dinsdag 23 april t/m 16 juni a.s.

• Het voorjaarsblok omvat 8 tennislessen van 1 uur op een vaste dag/tijd.
  • De lessen worden tijdens werkdagen doorgaans na 19 uur gegeven of in het weekend tussen 9 uur en 18 uur. De kosten voor dit lessenblok zijn afhankelijk van het aantal deelnemers per les, maximaal 3.
  • Trainingen die uitvallen omwille van het weer, interclubwedstrijd of verlet trainer, worden ingehaald op dezelfde dag en tijd, tijdens de laatste week van juni of in de eerste 3 weken van september.
  • Voor tennisles met 3 personen zijn de kosten € 67,- per persoon
  • Voor tennisles met 2 personen zijn de kosten € 100,- per persoon
  • Privéles kost € 200,- voor 10 lessen van 1 uur.

Tennisles Volwassenen Winter 2019-2020

• De tennistrainingen aan volwassenen worden in de winter gegeven in de tennishallen van Hamont of Neerpelt. De keuze van locatie van de lessen is bij/voor ATC geen optie. Wij zijn daarbij afhankelijk van de baanbezetting van de clubs ter plaatse.
  • De tennistrainingen omvatten 22 tennislessen van 1 uur.
  • De wintertraining start op maandag 23 september 2019. De laatste tennistraining is op zondag 22 maart 2020.
  • Tijdens de schoolvakanties is er geen tennisles.
  • Tennistraining voor volwassenen in Neerpelt/Hamont kost:
    455 euro pp voor les met 2 personen;
    305 euro pp voor les met 3 personen.
    Bij deze behoorlijke investering is echter een baancontract inbegrepen, waardoor er op het voor de les gereserveerde uur gespeeld kan worden van 23 september tot 5 april 2020 en ook in de vakanties.

Inhaallessen:

Mocht de train(st)er verhinderd zijn, dan zal deze les ingehaald worden op door de train(st)er te bepalen dag/uur of er wordt een vervang(st)er aangesteld. Inhaallessen zullen doorgaans plaatsvinden op zondag.

BELANGRIJK!!
Voor het volgen van tennistraining zowel in groepsverband als privé dient men uiteraard lid te zijn van ATC.

Het kan zijn dat tijdens de voorjaarstraining, gezien de weersvoorspellingen, een les wordt afgelast. Helaas kan het voorkomen dat dit voor sommige lessen ten onrechte wordt gedaan. Het is natuurlijk nooit met opzet om deze les te annuleren. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. Weet wel:
ZONDER BERICHT GAAT DE TENNISTRAINING GEWOON DOOR!!

Weet je op voorhand dat je niet aanwezig kunt zijn op een tennistraining? Meld dit dan tijdig bij de tennistrain(st)er.

Betaling:

Wij verzoeken je vriendelijk om de betaling in 1 keer te voldoen voor aanvang van een nieuw lessenblok, zodoende heb je dan gegarandeerd een plekje. De tennisles kan betaald worden dmv storting op ons rekeningnummer
BNP Parisbas Fortis:  BE66001800945143, GEBABEBB
Gelieve bij betaling duidelijk te vermelden: lesgeld + naam.

Proefles

Er bestaat de mogelijkheid voor zowel volwassenen als voor jeugd een gratis proefles te volgen. Dit is enkel toegankelijk voor diegene die de introductiedag hebben gemist en/of nog niet eerder lid waren van de tennisclub in Achel. Mocht je na deze proefles zin hebben om het gehele blok mee te doen, dan dient het lidmaatschap en het resterende bedrag aan lesgeld in 1x betaald te worden.

NOTE
Het is niet toegestaan, dat andere leden of niet leden tegen betaling les geven of tennisbegeleiding verzorgen op de pleinen van ATC. De enige trainers die toestemming hebben om les te mogen geven zijn: Gerben Doms, Loes Peeters, Sofie Geusens, Dorien Geusens, Stephane Hennekam, Rudi Van Langendonck, Michelle Spronk, Mies van der Heijden, Michiel Hermans, Esther van Zon en Susanne Spronk.
Als vereniging willen wij dat de basisbeginselen van het tennis op professionele en verantwoorde wijze worden aangeleerd en verder uitgebreid. Daarnaast geven de verzekeringstechnische en fiscale aspecten geen ruimte om niet-professionele betaalde lessen en/of begeleidingen toe te staan op de pleinen van ATC.