We verheugen ons op het Zomerkamp 2021!

ATC jeugd organiseert een tenniskamp voor alle jeugd vanaf 4 jaar tijdens de zomervakantie. Het zomerkamp is eveneens een combinatie van sport en spel, en tennis natuurlijk.

Leeftijd: alle jeugdleden vanaf 4 jaar tot en met 16 jaar (indien mogelijk i.v.m. Covid- 19)

Waar?  Op de buitenpleinen van ATC

Wanneer? 23 augustus t.e.m. 27 augustus 2021

Tijden:

Voor de jeugd van 4 – 9 jaar:
maandag t/m woensdag van 9u tot 12u,  donderdag en vrijdag van 9u tot 16u

Voor de jeugd van 9 – 16 jaar:
maandag t/m woensdag van 13u tot 16u, donderdag en vrijdag van 9u tot 16u

Meenemen: schoenen met een platte zool (liefst tennisschoenen) en sportieve kleding. Alle verdere informatie wordt per mail verstuurd na aanmelding in de week voor aanvang.

Kosten: 80 euro per persoon inclusief lunch op donderdag en vrijdag. Voor de jeugd die verzekerd zijn bij de CM, zij ontvangen een teruggave van 25 euro per persoon. Meer info hierover krijg je in de bevestigingsmail.

Inschrijven: kan tot uiterlijk 17 augustus 2021  daarna is vanwege organisatorische redenen aanmelden niet meer mogelijk. Inschrijven doe je via deze link Heb je nog vragen? Stuur ons gerust via trainers@tennisclubachel.be

Wij hebben er weer enorm veel zin in!