We verheugen ons op het Zomerkamp 2020!

DSC_4064

ATC jeugd organiseert een tenniskamp voor alle jeugd vanaf 5 jaar tijdens de zomervakantie. Het zomerkamp is eveneens een combinatie van sport en spel waarvan 1 dag een leuke uitstap!

Voor wie: alle jeugdleden vanaf 5 jaar tot 15 jaar

Wanneer: 24 augustus tm 29 augustus 2020

Waar: buitenpleinen van Achel, de Koekoek

Tijden: maandag tot woensdag (5- 9 jaar) van 9 tot 12u voor de ouderen (9-15 jaar) van 13 tot 16u, donderdag van 9 tot 16 vrijdag van 9 tot 17u

Kosten: binnenkort bekent!

Bij aanmelding ontvang je altijd een bewijs van inschrijving. Deze informatie/bevestigingsbrief ontvang je in de week voorafgaand aan het kamp. Via de CM kan je voor je zoon/dochter tot 5 euro per dag terug krijgen voor deelname aan dit kamp. Alle informatie hieromtrent ontvang je bij inschrijving. Bij slecht weer zullen wij uitwijken naar een andere locatie maar de kinderen blijven bij ATC.
Wij hebben er weer enorm veel zin in!

Let op:

Inschrijven voor dit zomerkamp kan bij susannespronk@tennisclubachel.be