Interclub is samen plezier beleven

Interclub is samen met je ploeg strijden tegen andere clubs van heel Limburg. Interclub is samen plezier beleven!!
Alle jeugdleden van ATC kunnen zich inschrijven voor Interclub Jeugd vanaf 6 jaar tot en met 16 jaar.
Het zijn wedstrijden die worden gespeeld tegen leeftijdsgenootjes. (Lid zijn van ATC is verplicht)

Je kunt je inschrijven met 2 spelers tot maximaal 4 spelers. Mocht je geen aansluiting vinden bij een groep dan kun je op onderstaand formulier aangeven dat je geen groep hebt. Je zult dan door ons bij een groep worden ingedeeld.

Let op: Voor seizoen 2022 worden de inschrijvingen vòòr 14 januari a.s. verwacht.

Inschrijfformulier onderaan de pagina of stuur een mail naar trainersatc@gmail.com. Meer info op TennisVlaanderen voor verdere vragen kunt u terecht bij Gerben Doms TEL: 0032 475 481 486 gerbendoms@tennisclubachel.be

Er zal een 6-tal keren getennist worden

• Afdeling 1; zondag voor de meisjes, zaterdag voor de jongens, aanvangsuur = 10u00
  • Afdeling 2, 3 en 4: afhankelijk van het gewest, lees meer.

Captain

Het is belangrijk dat er per groep ook 1 Captain aangemeld wordt. Deze Captain is ouder/voogd van één van de spelers en zal iedere keer aanwezig zijn bij uit-wedstrijden van de Interclub. Ook heeft deze Captain de verantwoording erop toe te zien dat de scores netjes en correct worden ingevuld.

De Interclub Jeugd start medio april  en eindigt begin juni. (inschrijven voor januari van het startende seizoen)
Je kunt je aanmelden middels het formulier hieronder of je stuurt een mail naar trainersatc@gmail.com onder vermelding van:

Naam + geboortedatum + telefoonnummer + de namen, geboortedata en telefoonnummers van de medespelers. Vermeld duidelijk de naam van de Captain en zijn/haar GSM-nummer.

Inschrijfformulier  Interclub

Alle velden met een * dienen verplicht ingevuld te worden. U kunt slechts 1 persoon per keer registreren.

Selecteer het evenement waarvoor u zich wilt aanmelden

Uw voornaam *

Tussenvoegsel

Uw achternaam *