ATC_mini-maxi-toernooi

MINI MAXI/AFSLUITTOERNOOI

Op zondag 20 september organiseert ATC een MINImaxi toernooi! Een gezelligheidstoernooi voor jong en oud. Een kind tennist met een volwassenen (mama/papa/opa/oma/trainer) tegen een ander kind met een volwassenen. Het kind is lid van ATC voor de volwassenen maken we graag een uitzondering! We hebben een springkussen voorzien en maken om 18.00 uur de barbecue aan voor lekkere hamburgers. Natuurlijk zijn er ook hamburgers voor de trouwe supporters/niet leden tegen een betaling van 5 euro.

Vanaf 16.00 uur zijn de pleinen voorbehouden aan de volwassenen om naar gelieve te tennissen als afsluit van het seizoen! (bij drukte is er beperkte speelduur). Voor een goede organisatie i.v.m de inkoop: inschrijven tot en met 15 september!

U ontvangt een bevestiging na inschrijving in de week voorafgaand aan het toernooi.

Datum: Zondagmiddag 20 september 2020
Aanwezig: 13.30 uur
Start: 14.00 uur
Hamburgers: vanaf 16.00 uur