Update 14 juni 2020

Opening Clubhuis Plein 5

Tennisclub Achel opent dinsdag 16 juni eenmalig haar deuren. We zijn open van 20:00 tot 01:00 uur. Deze opening is een try-out en we zullen als bestuur daarna de balans opmaken. Mochten we dit seizoen vaker de deuren openen zullen we dit bekend maken onder HET LAATSTE NIEUWS/ UPDATE op onze website.

Richtlijnen:

– Aan tafel is er 1 persoon die binnen de drankjes komt halen voor de gehele tafel, dit is iedere keer dezelfde persoon!

– Drankjes worden zittend genuttigd met een afstand van 1.5 meter.

– Betalen doen we enkel met bankpas en iedereen moet dezelfde dag afrekenen.

Jullie zijn van harte welkom!

ATC wil de leden het volgende meegeven:

Ieder lid van ATC heeft een clubpasje die verplicht moet worden afgehangen om te kunnen tennissen. RESERVEREN GAAT NIET. Onze wachttijden zijn gelukkig miniem. Je komt naar de club, hangt af en zet de klok een uur verder.

Indien het niet druk is, kun je blijven spelen zonder de klok te verzetten.

Als er een dubbel gespeeld wordt, zijn er 4 pasjes op het afhangbord (bij een enkel uiteraard 2). Dit is de enige manier om te controleren of iemand heeft betaald. We hebben dit jaar al 8 mensen van het plein moeten halen, helaas. Diegene die zijn kaartje heeft afgehangen, heeft recht op 1 uur tennisplezier.

Tennistrainingen:

Vanaf a.s. maandag kan men zich inschrijven voor tennistraining voor zowel volwassenen als voor jeugd. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 19 juni. Opnieuw is er een reeks van 5 lessen van 1 uur. Indeling en coördinatie ligt bij Trainster Loes Peeters. Inschrijving per mail naar loesjep@hotmail.com De training start maandag 22 juni en loopt door tot juli/augustus en eind september om zodoende rekening te houden met vakantie.

KOM & SPEEL speciaal voor de Jeugd!

Een nieuw concept! In verband met deze zware tijd wil ATC iets extra’s doen voor de jeugd. We hebben een concept bedacht voor 4 trainingen in 4 weken! Men betaalt slechts 25 euro voor 4 lessen. Er is geen optie om minder dan 25 euro te betalen bij het volgen van minder lessen. Alle informatie staat op onze folder (deze kun je ook terug vinden op de site als hier onderaan de pagina).

Zomerkamp

Het zomerkamp voor de jeugd gaat door! Inschrijven kan vanaf vandaag! Het zomerkamp is van 24 augustus tot en met 29 augustus! Ga voor meer informatie naar rubriek jeugdtennis- zomerkamp.

ACHEL OPEN TOERNOOI

Het Officiele toernooi vindt plaats van 29 augustus tot en met 13 september! Meer informatie volgt.