Ons enige echte dubbeltornooi komt er weer aan!

Voor tweede jaar op rij organiseert ATC een criterium tornooi met 21 dubbelreeksen. Meer info en inschrijven doet u via tennisvlaanderen of de QR- code. Het clubhuis is iedere dag tijdens het tornooi geopend. Gelieve wel de Corona maatregelen te respecteren natuurlijk! Wij kijken er enorm naar uit en staan met een groot vrijwilligers team weer klaar voor jullie.

Tot snel! groetjes het ATC team

1 antwoord
  1. susanne
    susanne zegt:

Het was een top toernooi!! we waren bevoorrecht om een toernooi te mogen organiseren tijdens corona en hebben in 2 weken 640 deelnemers mogen ontvangen! Het was mooi weer en de sfeer was super! Fijn dat alle deelnemers en supporters zich konden vinden met de onvermijdelijke corona-maatregelen, dankjulliewel! Dankjulliewel voor de deelname en tot volgend jaar!

Beantwoorden