De laatste nieuwtjes op een rij:

Paaskamp voor de jeugd!

Van 12 t.e.m. 16 april gaat ons paaskamp voor de jeugd door op de buitenpleinen van Achel. De pleinen zijn dus niet beschikbaar maandag- woensdag van 9u tot 16u en donderdag en vrijdag van 9u tot 17u. Inschrijven kan nog tot 3 april, er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar.

Betaling lidgeld

De datum van betaling van het lidgeld voor volwassenen van 75 euro is opgeschoven naar 1 mei i.p.v. 1 april in verband met Covid- 19. Na 1 mei is het lidgeld 85 euro voor volwassenen.

Buiten tennissen!

Onze buitenpleinen zijn in volle onderhoud en bijna klaar. Plein 1 en 2 zijn vanaf Paaszondag open, plein 3 en 4 zijn nog in onderhoud deze zullen snel volgen. Gelieve met respect om te gaan met onze nieuwe pleinen en ook met elkaar. Iedereen wil immers weer buiten tennissen. Gebruik dus goed het afhangbord met de oude lidkaartjes de nieuwe zijn onderweg! Tennis maar 1u als het druk is en denk ook steeds aan de geldende maatregelen!

De lentetrainingen!

Je kunt je nu inschrijven voor de lentetrainingen (8 lessen). Deze zullen starten in de week van 19 april. Meer info vind je in het keuzemenu bij Tennisles. Wil je je al graag inschrijven? dat kan hier

het clubhuis

Deze blijft helaas gesloten tot 1 mei of langer, dit hangt af van de geldende Corona- maatregelen.

Openingstoernooi

Helaas gaat ons openingstoernooi dit voorjaar niet door i.v.m. Corona.

Blijf je graag nog meer op de hoogte? neem dan een kijkje op onze Instagram pagina acheltennisclub of op onze Facebook pagina. Blijf gezond, en hopelijk veel mooi weer om buiten te kunnen tennissen en trainen!