Update 28 april 2020 Beste leden,

Langs deze weg willen wij jullie informeren omtrent de maatregelen m.b.t. het Corona-virus, allereerst stay safe!! We vatten de maatregelen samen van Tennis Vlaanderen, Sport Vlaanderen en de overheid. We gaan communiceren via, Facebook, Instagram en onze website www.tennisclubachel.be  onder rubriek: het laatste nieuws/UPDATE, Check dit regelmatig!

Iedereen wil graag tennissen maar we zullen ons moeten houden aan de regels van de overheid. Wij als club, als leden zijn daar zelf verantwoordelijk voor. Houd u aan de regels!

1. Lidgeld betaling dient te geschieden voor 1 mei 2020. Alle informatie staat op onze vernieuwde website: www.tennisclubachel.be onder rubriek lid worden!

Vergeet ook niet om je aan te melden voor de Nieuwsbrief!. Deze zal in de toekomst zo weinig mogelijk worden gebruikt. De meest actuele informatie zal bij “UPDATE” staan, op onze homepage van onze website, via Facebook en Instagram.

De controle op betaling lidgeld zal streng zijn maar het bestuur van ATC gaat uit van solidariteit! Geen lidgeld betalen betekent, geen pasje, geen tennis.

CM- formulieren zullen later worden verdeeld.

1. Vanaf 4 mei mag er getennist worden met maximaal 2 personen per plein (anders dan leshebbenden) gedurende 1 uur. Gezien wij nog geen “online reserveringssysteem” hebben, hangen we af met pasjes die men zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt in de week van 4 mei.

Belangrijk!: Je komt naar de club, hangt af met lidkaart en direct na een uurtje tennis, vertrek je naar huis!! De politie controleert streng en deelt boetes uit! die boetes zijn per persoon en inning is direct! Je mag afhangen achter de eerstvolgende zonder te wachten. Ga naar huis en kom terug op tijd wanneer je aan de beurt bent.

Voor de goede orde: na betaling van lidgeld worden de lidkaartjes bij u thuis gebracht in de week van 4 mei indien later ontvangen kan u op vertrouwen te banen betreden, wij kennen immers onze leden!

1. Het clubhuis en de toiletten zijn niet toegankelijk.
  2. Er wordt minimaal 2 meter afstand gehouden tussen 2 spelers. Let op de handvaten van de poortjes die toegang bieden naar de pleinen zowel de handmatige sproeiers! Neem desinfect mee voor eigen gebruik!
  3. Markeer uw ballen zodat iedere keer bij de service eigen ballen worden gebruikt!
6. Status interclub?

TennisVlaanderen doet er alles aan om interclub toch door te laten gaan en houdt ons op de hoogte. Naar alle waarschijnlijkheid zal er geen interclub gaan plaatsvinden bij ATC.

7. Klassementsberekeningen zullen naar waarschijnlijkheid pas in oktober gaan plaatsvinden.

8. De geplande toernooien van omringende gemeenten die nu afgezegd moeten worden zullen wellicht een doorstart krijgen op andere data. Makkelijk is dit niet daar er veel activiteiten tegelijk zullen vallen. Tennis Vlaanderen houdt ons op de hoogte en wij focussen ons op WK tennis als eerste toernooi (vrijdagavond 12 juni).

9. Tennislessen kunnen doorgang vinden mits betaling van lidgeld voor 1 mei a.s. Ze zullen plaats gaan vinden  met 1 trainer en maximaal 2 leden of privéles. Alle aanmeldingen mogen verstuurd worden naar loesjep@hotmail.com

Tennistraining wordt aangegaan voor een reeks van 5 lessen van 1 uur. Na akkoord van de afspraken wordt er een bevestiging per mail verstuurd. We vragen minimaal drie beschikbare dagen door te geven! (Uitzondering op de regel is een tennisles voor 3 jeugdleden welke verspreid worden over 2 tennisbanen)

Betaling van tennislessen vindt pas plaats na bevestiging per mail. Allereerst: belangrijk: lidgeld betaling!!

Daarnaast biedt ATC een wedstrijdtraining aan voor jeugdleden vanaf 9 jaar op woensdagen van 16 tot 17 uur zonder bijkomende kosten!! Dit kan uiteraard alleen naast het volgen van tennistraining. Aanmelden is noodzakelijk en indien nodig wordt er een uur aangeplakt! inschrijving kan tot 3 mei bij loesjep@hotmail.com

10. ATC houdt jullie op de hoogte middels onze website” UPDATE” met het laatste  nieuws en ook via Facebook als Instagram.

Wanneer Tennisclub Achel officieel van start kan gaan, lezen jullie via onze website onder rubriek UPDATE daar we eerst de controle zullen moeten uitvoeren over lidgeld betaling en uitgifte lidkaartjes. We zullen de regels ook zichtbaar ophangen naast het planbord en in het clubhuis!

Stay Safe en tot snel!

Bestuur ATC