Update 16 mei 2020

Vanaf 18 mei a.s is het dubbelspel ook toegestaan. Belangrijk blijft om voldoende afstand te houden. De cafetaria en kleedruimtes blijven gesloten, de toiletten gaan wel open. scoreborden blijven behouden en kunnen d.m.v. een tennisracket worden bediend. Ieder lid zorgt zelf voor desinfecterende gel!

vanaf 18 mei starten ook de tennislessen! Er moet een trainer aanwezig zijn en iedereen moet 1,5 meter afstand houden. Er komt een overzicht van de tennistrainingen naast het planbord te hangen zodat er duidelijkheid is over de vrije uren.

Let op! Lidgeld dient betaald te zijn voor de tennislessen voor a.s. maandag, moest dat nog niet in orde zijn!

Belangrijk: je komt naar de club en hangt af met jouw lidkaart (dat geldt voor ieder lid en is verplicht). Direct na 1 uur tennissen verlaat je de tennisclub. Speel je met 4 personen, hangen er ook 4 lidkaartjes, zodoende hebben we controle wie er daadwerkelijk betaald hebben.

Je mag afhangen achter de eerstvolgende zonder te wachten. Verlaat de tennisclub en kom terug op jouw speeltijd en verzet het klokje. We hopen dat we op korte termijn ook het clubhuis en terras mogen openen, we houden jullie op de hoogte!

De politie controleert streng en deelt boetes uit, die boetes zijn per persoon en inning is direct! De club zal daarvoor ook een boete krijgen maar deze wordt automatisch verhaald op de personen in kwestie. De club is in deze dus niet verantwoordelijk voor de daad van die personen!

p.s.: de CM- formulieren zullen later worden verdeeld.

Voor nu stay save en veel tennisplezier!

groetjes van het ATC- team