LIDGELDEN SEIZOEN 2020

Het lidgeld dient voldaan te zijn vóór 1 april.
Aan Interclubspelers wordt dringend verzocht hun lidgeld te voldoen vóór 15 januari a.s. vanwege financiële verplichtingen voor hen aan Tennis Vlaanderen. Na 15 januari kan geen deelname meer aan interclub plaatsvinden. 

De contributie kan betaald worden via storting op het rekeningnummer:
BE66001800945143   BIC: GEBABEBB
LET OP: DIT IS EEN NIEUW BANKREKENINGNUMMER!

Gelieve bij betaling te vermelden: lidgeld 2020 + naam

Opgelet!
Indien je voor meerdere personen gelijktijdig betaald, vermeld dit dan duidelijk bij je betaling inclusief het bedrag van de betreffende persoon er achter vermeld.

Voorbeeld: “lidgeld 2020 Klaas 75, Anja 45, Marieke 30 Peeters/Schuurmans”

Na verwerking van het lidgeld door de club, ontvang je een bevestigingsmail van Tennis Vlaanderen met hierop oa je lidnummer. Je ontvangt deze mail enkel indien het emailadres staat geregistreerd. Mocht je van Tennis Vlaanderen geen mail ontvangen, dan kun je je mailadres checken bij de secretaris van de club. Na betaling van je lidgeld haal je je clubpas op in het Clubhuis Plein 5 op dinsdag of donderdagavond vanaf 20.00 uur en gebruik je deze bij het afhangen op het planbord als je gaat tennissen.

Nieuwe leden

Nieuwe leden dienen zich ook eerst aan te melden via de site. Dat kan op deze pagina.  
Na betaling van je lidgeld en de verwerking van je gegevens door de secretaris, ontvang je via Tennis Vlaanderen een bevestigingsmail. Daarna ben je officieel lid van onze club en kun je gebruik maken van onze banen na ophaling van jouw clubpas in het Clubhuis Plein 5 op dinsdag of donderdagavond na 20.00 uur.

Belangrijk

Ieder lid van ATC wordt automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief welke ongeveer 5 keer per jaar verschijnt, deze nieuwsbrief is belangrijk i.v.m. de toezending van clubinformatie. Vergeet niet jouw emailadres te vermelden bij aanmelding als lid!

De lidgelden voor 2020 bedragen:

SENIOREN: 18 jaar en ouder op 1 januari €  75
JUNIOREN: Nog geen 18 jaar op 1 januari €  45
JEUGD: Nog geen 12 jaar op 1 januari €  30
Ben je lid van een andere club maar wil je ook tennissen bij Tennisclub Achel? Of wil je toch nog lid worden na 1 juli?
Of doe je enkel mee met een Paaskamp en/of Zomerkamp zonder tennislessen?
2e lidmaatschap SENIOR 18 jaar en ouder op 1 januari €  50
2e lidmaatschap JUNIOR Nog geen 18 jaar op 1 januari €  30
2e lidmaatschap JEUGD Nog geen 12 jaar op 1 januari €  20

Kortingen voor 2020:

KOMPAS Stad Hamont Achel verstrekt aan alle inwoners van 3 tot en met 18 jaar een kortingskaart: Het Kompas. Het Kompas bestaat uit diverse bonnetjes met een totale waarde van 15 euro. ATC accepteert enkel een volledig kompas aan 15 euro. U mag bij aanvang van het seizoen 15 euro in mindering brengen op het lidgeld. Kompassen worden ingeleverd voor 1 mei van het betreffende jaar in de brievenbus naast het planbord of in de brievenbus van Slipstraat 57 te Achel. Kompassen worden altijd voorzien van de naam van Uw zoon of dochter anders heeft het Kompas geen waarde. Er worden geen kompassen achteraf verrekend. U mag het Kompas ook inleveren bij het inschrijfgeld van een Paaskamp of Zomerkamp. 

De regeling KOMPAS is na te lezen op de site van de gemeente Hamont-Achel

CM:

Via de CM kun je een korting krijgen van 15 euro per persoon. Dit sporttegoed mag niet in mindering gebracht worden op het lidgeld. Na betaling van het lidmaatschap aan ATC kun je vanaf 1 mei een voorbedrukt CM formulier afhalen op het clubhuis. Dit attest dien je enkel nog te voorzien van een klever en breng je zelf binnen bij de CM. De CM zal je direct een vergoeding geven van 15 euro. Ben je elders verzekerd, deponeer dan je attest in de brievenbus naast het planbord of in de brievenbus van Slipstraat 19.

Gelieve lidgeld en lesgeld altijd apart als overboeking te voldoen. Dit om misverstanden bij de administratie te voorkomen.