Mini Tennis

Mini Tennis is tennistraining voor kinderen vanaf 4 tot ongeveer 7- 8 jaar (afhankelijk van ervaring en niveau).
De tennislessen worden gegeven door gediplomeerde trainers. Tijdens de mini-tennistraining wordt er getennist, worden er spelletjes gedaan en wordt er aandacht besteed aan balvaardigheid & slagvaardigheid.

Minitennistraining vindt in het voorjaar plaats op de buitenbanen van tennisclub Achel (april t.e.m. juni) en in de wintermaanden op donderdag in sporthal de Koekoek te Achel (september t.e.m. maart).

Voorjaar

Aanpassing i.v.m. Corona vanaf 29 april

De tennistrainingen starten vanaf 4 mei a.s. op de buitenbanen van Tennisclub Achel. Aanmelding voor tennistraining z.s.m. bij loesjep@hotmail.com. Er wordt in overleg met de trainer 5 lessen afgesproken die ook indien mogelijk tijdens schooluren kunnen plaatsvinden. Training kan worden gegeven aan maximaal 2 leden men kan ook voor privéles kiezen.

De kosten bedragen voor 5 keer een privé-uur 105 euro p.p. en voor training met 2 personen 53 euro p.p.

Winter

De trainingen starten vanaf 21 september 2020 en omvatten 22 lesweken.  Tijdens de schoolvakanties is er geen tennisles. De tennistraining vindt plaats tussen 17 en 19 uur in sporthal de Koekoek te Achel. De kosten zijn 185 euro pp. bij een minimale deelname van 3 kinderen. De laatste les is in de week van 15 maart 2021.
In Sporthal De Koekoek is sportieve kleding en binnenschoeisel met witte zolen verplicht!! Tennisrackets kunnen eventueel beschikbaar worden gesteld door ATC moest men er geen hebben.

U kunt Uw zoon/dochter hier aanmelden voor tennistraining via de website of een mail sturen naar susannespronk@tennisclubachel.be. Iedereen die lessen neemt bij ATC dient lid te worden van onze tennisvereniging.