Tennislessen Volwassenen

Voorjaar

Aanpassing i.v.m. Corona vanaf 29 april

De tennistrainingen starten vanaf 4 mei a.s. op de buitenbanen van Tennisclub Achel. Aanmelding voor tennistraining z.s.m. bij loesjep@hotmail.com. Er wordt in overleg met de trainer 5 lessen afgesproken die ook indien mogelijk tijdens schooluren kunnen plaatsvinden. Training kan worden gegeven aan maximaal 2 leden men kan ook voor privéles kiezen.

De kosten bedragen voor 5 keer een privé-uur 125 euro p.p. en voor training met 2 personen 63 euro p.p.

Winter

De trainingen starten vanaf 21 september 2020 en omvatten 22 lesweken.  Tijdens de schoolvakanties is er geen tennisles, maar voor alle volwassenen geldt dat zij wel gebruik kunnen maken van de tennisbaan dus ook tijdens schoolvakanties! De laatste tennistraining vindt plaats in de week van 15 maart 2021. De wintertrainingen vinden plaats in de binnenhalen van Hamont of Neerpelt, hierbij kan geen eigen keuze worden gemaakt.

De kosten voor 22 weken tennisles:

457 euro p.p. voor tennistraining van 1 uur met 2 volwassenen
305 euro p.p. voor tennistraining van 1 uur met 3 volwassenen

Inschrijven Tennisles

Wij verzoeken u vriendelijk om bij inschrijving van een tennistraining een 4tal dagen aan te geven waarop je beschikbaar bent. Tennistraining wordt gegeven op weekdagen tussen 18.00 en 22.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 18.00 uur. Voor het inschrijven van tennislessen kunt u hier! klikken of surf naar onze website www.tennisclubachel.be

Privélessen

Indien u graag een keert alleen traint kan u contact opnemen met Gerben Doms (gsm: 0032 475481486) of Loes Peters (gsm: 0032 495860239).

Betaling

Wij verzoeken u vriendelijk om de betaling in 1x te voldoen voor aanvang van een nieuw lessenblok. De tennisles kan betaald worden d.m.v. storting op BNP Parisbas Fortis rekeningnummer : BE66001800945143, GEBABEBB.
Gelieve bij betaling duidelijk te vermelden: winterblok OF zomerblok + naam.

Inhaallessen

Trainingen die zijn uitgevallen omwille van weer, interclubwedstrijd of anderzijds worden ingehaald op dezelfde dag en tijd na het beëindigen van de lessenreeks. Mocht de train(st)er verhinderd zijn, dan zal deze les ingehaald worden op door de train(st)er te bepalen dag/uur of er wordt een vervang(st)er aangesteld.

BELANGRIJK!!
Het kan zijn dat er bij de voorjaarstrainingen, vanwege de weersvoorspelling, een les wordt afgelast. Helaas kan het ook voorkomen dat dit ten onrechte wordt gedaan. Het is natuurlijk nooit met opzet om deze les te annuleren. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. ZONDER TEGENBERICHT GAAT DE TENNISTRAINING ALTIJD DOOR!!

Blessure

ATC komt leden tegemoet die meer dan 3 opeenvolgende tennislessen gemist hebben, deze eerste 3 lessen zijn voor eigen risico. Vanaf de 4e les wordt het lesgeld terug betaald in de vorm van een voucher met een maximum van 11 lessen in de winter en 5 lessen in het voorjaar. Deze persoonlijke voucher is inleverbaar voor een lessenserie in het komende seizoen en niet in contanten. De voucher wordt enkel uitgegeven na het voorleggen van een doktersverklaring aan de Hoofdtrainer.

Proefles

Er bestaat de mogelijkheid voor zowel volwassenen als voor jeugd een gratis proefles te nemen, dit is enkel toegankelijk voor diegene die de introductiedag, hebben gemist en/of nog niet eerder lid waren van de tennisclub in Achel. Indien U na deze proefles wilt starten vragen wij U vriendelijk om het resterende bedrag aan lesgeld in 1 keer te betalen.

Belangrijke mededeling

Het is niet toegestaan, dat leden of niet leden tegen betaling les geven of tennisbegeleiding verzorgen op de pleinen van ATC.
Als vereniging willen wij dat de basisbeginselen van het tennis op een professionele en verantwoorde wijze worden aangeleerd en verder uitgebreid. Daarnaast geven de verzekeringstechnische en fiscale aspecten geen ruimte om niet-professionele betaalde lessen en/of begeleidingen toe te staan op de pleinen van ATC.