WK Tennis toernooi

Aanwezig  : 18.30 uur
Start          : 19.00 uur tot 23.00 uur

ATC_wk-tennis-vlaggen

ATC organiseert voor de 9de keer het unieke en zelfbedachte WK-Tennistoernooi voor alle leden van ATC vanaf 18 jaar.

Schrijf je in als koppel. Lukt dat niet, maar wil je toch deelnemen, geef je dan zeker ook op als enkeling, dan zoeken wij een match! Als duo ga je dit (landen)toernooi aan. Uiteraard zorgt ATC voor een hapje, drankjes zijn voor eigen rekening! Hou je land geheim voor andere leden, dus te leuker de ontmoeting! Kies dus een land en schrijf je in voor 14 juli a.s.!

Natuurlijk hebben we weer een leuke attentie voor de 5 meest originele WK-landen.
Er zijn al enkele leden die hun favoriete land hebben doorgegeven en zich hebben aangemeld!

Voor partners die geen lid zijn en oud-leden hebben we een uitzondering gemaakt; zij kunnen meedoen tegen 10 euro inschrijfgeld inclusief 1 consumptie. Dit geldt enkel voor dit toernooi.

Inschrijven : per email naar susannespronk@tennisclubachel.be

ATC wk tennis